“Célunk, hogy segítsünk Téged abban, hogy lényegi életcélodat meghatározd,
középpontba helyezd és oldd a megvalósulását akadályozó tényezőket.”
Gordon Stokes, Daniel Whiteside

 

 

KINEZIOLÓGIA

 

A kineziológia egy rendszerszemléletű, holisztikus gyógyító és személyiségfejlesztő módszer, melynek célja a szervezet szabad energiaáramlásának biztosítása, az energia útjában álló akadályok feloldása által.

Szelíd, személyre szabott alternatív lehetőség a testi-lelki-szellemi, illetve külső-belső energiák és az agyféltekék összehangolására, kiegyensúlyozására.

 

Fogantatásunk pillanatától valamennyi tapasztalatunk elraktározódik az agy és a test memóriájában. Az így összegyűlt feldolgozatlan stresszek idővel valamilyen tünet formájában jelentkeznek. Ezek a mélyen rejlő élmények egy speciális technika, az izomtesztelés alkalmazásával hozzáférhetővé válnak.

Az izomtesztelés a kineziológia egyik alapvető eszköze, segítségével megbízható információt kapunk a probléma mögött húzódó valódi okokról, a negatív élmények okozta energetikai blokk jellegéről és a hozzá kapcsolódó negatív érzelmi töltésről.

A kapott információk birtokában különböző korrekciókkal semlegesítjük a stresszt és a hozzá kapcsolódó negatív érzelmeket, ezáltal teremtünk energetikai egyensúlyt, és támogatjuk az öngyógyító mechanizmust. Ezek a korrekciók egyszerűen elvégezhető gyakorlatok (pl. mozgásgyakorlatok, vizualizáció, energetikai pontok érintése, masszírozása, eszenciák, szimbólumok, színek alkalmazása stb.), melyek közül teszteléssel választjuk ki a legmegfelelőbbet, és a páciens azonnal el is végzi azt.

 

A kezelések kb. 1-1,5 órásak, számuk és gyakoriságuk egyénileg változó, függ attól, hogy a páciens mennyire kész a változásra, és milyen jellegű a problémája.

 

A kezelések során a téves, félelem és fájdalom által vezérelt programokat felismerjük és átalakítjuk annak érdekében, hogy az egyén ne múltbéli negatív érzések, emlékek és beidegződések alapján hozza meg döntéseit, hanem szabad, tudatos, egyéni és egyedi választás alapján.

 

 

Miben segíthet a kineziológia?

stresszek, félelmek, fóbiák, pánikbetegség, depresszió

tanulási nehézségek, dyslexia

önbizalom, és önértékelési problémák

szexuális, párkapcsolati, családi gondok

látás- és hallásproblémák, dadogás

migrénes fejfájás, allergiák

szenvedélybetegség, súlyfelesleg

konfliktusok, válsághelyzet, traumák, döntéshelyzetek kezelése

tudatosság, kreativitás, intuíció fokozása

képességek, készségek, a személyiség fejlesztése

önmagunk megismerése

önbizalom, önértékelés, pozitív énkép erősítése

testi-lelki-szellemi egyensúly és harmónia megteremtése

 

Kineziológiai kezelések »