Atlantisz emlékezete társasjáték

A lélek játéka

 

Atlantisz

Az Atlantisz emlékezete társasjáték egy egyedülálló spirituális önismereti eszköz. A játék alkalmazható egyéni tanácsadás, valamint csoportos önismereti foglalkozás megtartására egyaránt. Formája asztali társasjáték, tartalma sokkal több annál…

 

A játék megalkotója Salamon Laura. Róla és a játékról itt olvashatsz, a játék megszületéséről pedig itt. A játékról filmes ajánló pedig itt található.

 

A társasjáték Atlantisz ősi tudatára épít. Arra az ősi emlékezetre, mely a harmónia helyreállítására törekedett a lélek felismerésein keresztül. Itt a jelenben különösen fontos, hogy megértsük belső, és ránk ható külső folyamatainkat.

Ehhez az ősi bölcsességből 12 utat kaptunk. 12 olyan ösvényt, melyet a régmúlt beavatott papjai jól ismertek és biztonsággal alkalmaztak.

 

Segít a felszínre hozni a rejtett összefüggéseket, majd a harmónia és a szeretet elvén keresztül ösztönzi a lelket, hogy visszaállítsa saját egység élményét. A játék szerepe, hogy feltárja az ok okozatokat. Célja, hogy az “út” bejárásával átváltoztassuk azokat támogató Egység élménnyé, és ugyanazt a dolgot egy magasabb tudatossági szemléletmódból nézzünk meg.

 

Bár a játék a mai, 21-ik századi energiákhoz alkalmazkodott, esszenciális bölcsessége egy magasan fejlett, letűnt civilizáció ihletéből származik.

 

Nagyszerű szellemi útmutatás önmagunk alaposabb, mélyebb megismeréséhez, a fejlődéshez, gyógyuláshoz. A játék belső utazásra hív, segít felismerni és átalakítani rögzült mintákat, programokat, szokásokat, hiedelmeket, tudattalan fogadalmakat, gyermekkori döntéseket. Játékos formában tudatosítja képességeinket és lehetőségeinket, a rendelkezésre álló erőforrásokat, új megoldásokat. Segít felismerni a saját felelősségünket, és általa önmagunk mesterévé válhatunk. Ha a játékosban nyitott szívre, lélekre és elmére talál, hatalmas átalakító erővel ajándékozza meg.

A folyamat a játékmester és a csoport által megteremtett intimitásban és védettségben zajlik. Segítséget, “felső vezettetést” a minket körülvevő információs mezőtől és az angyaloktól kapunk.

A játékvezető abban segít, hogy játékos minél hatékonyabban tudja elvégezni saját átalakulását. Útitárs és kísérő az életösvény bejárásánál. Minden résztvevő folyamatos szeretetteljes segítséget és értő figyelmet kap, így mindvégig biztonságban érezheti magát.

 

A játék hálózata kiterjed minden olyan lelket foglalkoztató kérdésre, ami energia kifejtésébe kerül a léleknek. Így ez alól a kapcsolatok, egészen pontosan a kapcsolati energia szálak sem kivételek.

 

Kinek ajánlom:

 • bárkinek, aki változni, változtatni szeretne; célja, hogy békét és barátságot kössön önmagával és az őt körülvevő világgal; az élettel
 • aki van olyan bátor, hogy kérdéseket tegyen fel, és ezekre válaszokat szeretne
 • aki úgy érzi, kell egy kis segítség a kérdésével, problémájával, feladatával kapcsolatban
 • aki szeretne rendet tenni a lelkében, és ezért hajlandó mélyre ásni
 • aki nagyobb összhangot szeretne magával és a világgal
 • aki szeretné megtapasztalni, hogy elválaszthatatlanul összefüggünk minden más létezővel, életünk egy nagy, szerves egész része, így sosem vagyunk egyedül

A játék menete

Maximális játékos létszám 6 fő / időtartam kb. 14-16 óra

Minimális játékos létszám 1 fő /időtartam kb. 1,5-2 óra

Ideális játékos létszám 3-4 fő ajánlott/időtartam kb. 8-9 óra

 

Atlantisz

Résztvevők:

játékmester és a játékosok

 

A játék 3 részre osztható:

 • Téma meghatározás
 • Személyes csomag kihúzása
 • Ösvényjárás

A klasszikus társasjátékokhoz hasonlóan a játék táblán zajlik, dobókocka, bábuk és útmutató kártyák segítségével.

 
 

Az átváltozáshoz vezető út megtételében az alábbi kártyák segítenek:

 

Energia kártyák

 • Az Univerzumban jelen lévő energiák képviselői. Segíti a játékost, megmutatja, hogy az adott kérdéskört milyen energiák jelenlétével, felhasználásával tudja megoldani.

Csakra kártyák

 • Megmutatja, hogy hol tároljuk a lelki konfliktust, illetve ennek következményeképp mi, hol és hogyan kompenzálódik.

Önpillér kártyák

 • Személyiségünk és mindennapi egészséges működésünk tartóoszlopai.

Szükségletek kártyák

 • Lelkünk rejtett szükségleteinek tudatosítását és felvállalását, valamint az önismeret elmélyítését segítik.

Angyal kártyák

 • Az angyalok a játék közben az átalakításban és az iránymutatásban segítenek. Elvégzik a láthatatlan energiák kisimítását, a rezgésszint megemelését, valamint mindazt a munkálatot, ami az ember számára láthatatlan, de az Isteni Rendet szolgálja. Segítenek összekapcsolódni a szellemi vezetőnkkel, megismeréseinket és tapasztalatainkat egy magasabb szintre emelni.

Lélekerő kártyák

 • Belső erőforrásunkkal és képességeinkkel hoznak harmóniába.

Illúziók és Konfliktus kártyák

 • Segít a játékosban megbújó teher, konfliktus, stressz, illetve illúzió felismerésében és átalakításában.

Lélekösvény utak

 • Egyedi tanítás és szempont az ösvényjáráshoz, jól irányzott tükör az itt és mostra és egy adott kérdésre (témára) vonatkozóan.

 

Időpont, helyszín »